Et print kommer altid alene 2


LabConfidential fortsætter sagaen om Innovation Labs 3D-printer
En dag på labbet skulle alle Lab Agenter samles til en festlig komsammen. For at sprede lidt ekstra glæde havde den unge Redaktør sat sig for, at færdiggøre den genstridige 3D-printer, så en festsang kunne printes i hele tre dimensioner. Nye reservedele var ankommet fra Amerika allerede en måned forinden, men indtil videre havde den efterhånden hærdede Redaktør ikke haft heldet med sig.

En dag skete dog et mindre gennembrud. Den opildnede Redaktør fik kontakt til en mand, der havde lavet en lignende MakerBot-maskine. Den hjælpsomme fremmede, der bar navnet Michael, kunne berette om flere punkter hvor den uerfarne Redaktør kunne have begået fejl.

Straks gik arbejdet i gang, og inden længe, efter efterspænding af printhoveder og deslige, skete miraklet. Åbenbaringen kom en sen eftermiddag, hvor kun den dedikerede Redaktør og Grafiker-Søren var tilstede på labbet. Heldigvis nåede de at videodokumentere før verden igen ramlede sammen om ørene på den efterhånden hårdt prøvede Redaktør.

Mens spændingen var på sit højdepunkt, og MakerBot’en var i gang med sin første opgave – en fin dommerfløjte – kom chefen pludselig ind på kontoret. Chefen Mads havde været på indkøb hos et lokalt auktionsfirma. Han var nu vendt tilbage nogle store reoler, der skulle pryde labbets WunderKammer. Overbevist om, at MakerBot’en kunne klare sig selv, gik den glade Redaktør med chefen ned til bilen.

Da de tunge reoler et kvarter senere var båret ind, vendte den forpustede Redaktør tilbage til MakerBot’en, hvor et fælt syn ventede. Midt i processen var printhovedet gået i stykker. Plastic stod ud til alle sider. Den forfærdede Redaktør slukkede straks for maskinen og livefeedet. Nye reservedele måtte bestilles…

To dage senere var Lab Agenterne så samlet. Den efterhånden desillusionerede Redaktør havde desværre ingen tredimensionel sang med. Men et lille digt kunne det dog blive til:

Ode til en 3D-printer

Print et hus, print en fløjte
Print mig fluks en lystig tøjte

Til prototype fra en bunke skruer
Tog omtrent kun 30 uger
Fejl på fejl sig hurtigt meldte
Redaktørens hjerne var ved at smelte

Straks alting synes klart
Reoler måtte flyttes i en fart
Uden opsyn der printedes snabt
Men inden længe var alting tabt

Da opsynsmanden så denne fuser
Han straks slukkede for Bambuser
Thi verden skulle ikke vide
At arbejdet var endt i utide

Dog skimtes lys i den anden ende
Det handler om møtrikker hårdt at spænde
Så meget kan siges, uden det bliver til en sang
At når Makerbot’en køre, bliver dagen aldrig lang!

Fortsættes…

Kan du li hvad du læser?

2 thoughts on “Et print kommer altid alene

Comments are closed.