Heads Up Display til skituren


Hvis du skal have nye skibriller er dette måske løsningen


De fleste, der er entusiastiske omkring deres hobby, deler en bestemt holdning. Ikke til fritidsinteressen som sådan, men en mere generel holdning. En holdning, der går igen fra musikere, over racerkørerer, til friluftsfolk. Man må aldrig gå ned på udstyr. Recon Instruments sørger for, at din næste skitur bliver lige så high tech, som den fortjener.

Skibrillerne fra den amerikanske performance gear producent får et 15 millimeter stort display i synsfeltet. Det forsyner skiløberen med alle former for relevant information, som hastighed og højde på hop, hvis man skulle være til den slags. Men der er mere.

Grejfetichisternes nye yndlingsbrille er naturligvis udstyret med GPS. Den kan vise kort og ruter, og dine venners placering på pisten. Derudover kan den, naturligvis, bruges som sporingsenhed for redningsmandskab, i tilfælde af at ens vovemod rækker længere end evnerne.

Prisen for den slags herlighed er ikke billig. Cirka 350 og 450 dollars regner man med, når brillen rammer markedet i efteråret 2010, i to forskellige versioner. Forskellen på de to bliver primært opløsningen i displayet.

Udover prisen har vægten også fået et hak opad. 120 gram – cirka det samme som en smartphone. Og så får man ikke engang bluetooth, eller mp3 afspiller med. Omvendt har man nok heller ikke brug for flere distraktioner, når man blæser ned af løjpen med 80 km/t, mens man er dybt optaget af at kigge på GPS’ens informationer.

Sandsynligheden for at nogle af køberne får brug for sporingsmuligheden, er i hvert fald til stede.

Recon Instruments via Born Rich

Kan du li hvad du læser?