Læg donut’en på jorden, og træd væk fra køretøjet


 Nyt specialdesignet politikøretøj skal tage kampen op mod samfundets udskud

081126_policecar-l.jpg

Det italienske politi har et par heftige øser, men generelt er synet af en rigtig blæret politibil nogenlunde lige så sjældent som en hvid jul i Danmark. Det vil Carbon Motors Corporation lave om på. De har netop introduceret verdens første specialbyggede panserslæde.

Normalt er en politibil en helt almindelig familiebil, der er blevet kraftigt ombygget (af og til med svingende resultat – her på redaktionen husker vi i hvert fald nogle temmelig uheldige Mondeo’er). Carbon E7, som politiets nye legetøj hedder, er designet fra bunden af politifolk – til politifolk.

Udstyrslisten er lang og tæller både skudsikre fordøre, automatisk nummerpladegenkendelse, integrerede pumpgunholdere – og et bagsæde, der kan spules rent (og der er naturligvis plads til at skurkene kan have håndjern bag ryggen). Jo, amerikanerne ved sandelig hvad der kræves for at gøre enhver betjent glad. Forbryderne kan se frem til videodokumentation af alt, de foretager sig. Bilen er nemlig udstyret med kameraer både udvendigt og inde i kabinen.

Har man tendens til en tung speederfod, skal man se sig godt for, hvis man opholder sig på E7’erens territorium. I en tid med fokus på energispild og brændstoføkonomi, holder Carbon sig også på den rigtige side af miljøloven. Derfor har de udstyret deres svar på navnkundige KITT med en dieselmotor, der kan trække fra de fleste biler (pickup trucks?) på vejene i dag. Og når selv Tom Kristensen kører diesel, så er der naturligvis ingen undskyldning for ikke at gøre det.

Er man så heldig at befinde sig i USA, kan man på Carbons hjemmeside finde steder og datoer, hvor du kan se E7’eren live. Den er nemlig en del af den landsdækkende ’2008 Pure Justice Tour’. Nu mangler vi kun Robocop til at tage kontrol over maskineriet. Så kan vi endelig sove trygt om natten.

E7 er i øvrigt et midlertidigt navn, indtil politisamfundet i Staterne har fundet på et bedre.

Video og billeder efter klippet

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KlTZwCZjc1I&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r5kIeOtiDBI&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zbI3xXlF1Z0&feature=related[/youtube]

carbon_e7_02.jpg

 

Kan du li hvad du læser?