NEXT 2010 – Boombench 1


Prøv bænken der bringer musik til folket
Med mobiltelefonens indtog på markedet for mp3-afspillere, er vores liv blevet beriget med mere musik, end man ellers turde drømme om. Fra alle steder på gader og stræder strømmer sprøde og eksotiske toner, med tunge rytmer og legesyge basgange. Man kan faktisk nærmest ikke møde en teenager i dag, uden at skulle lægge øre til 50 Cent, Johnson, eller “alle der’s venninneeeeeeeer”. Hedigvis har mobilens elendige lydkvalitet, den store fordel, at lyden aldrig kommer ret langt.

Når man nu dalrer rundt i parken med bukserne nede om anklerne, og en ordentlig gang Rihannah på den lille højttaler, så kunne det da nogle gange være rart med ordentlig lyd. Og lige netop ordentlig lyd, er hvad skaberen af Boombench har haft i kikkerten. Boombench, eller rumlebænken som den vel kan kaldes på godt jysk, er som navnet antyder en bænk med boom. Musik forstås.

Via Bluetooth kan det 21. århundredes parkbænk trådløst spille din musik. Ikke bare i en kvalitet, som man gider høre på, men også med en lydstyrke, så ingen går glip af alle klassikerne. 6×95 watt, samt to styks massive subwoofere udgør enhederne, der vil gøre dine trommehinder til et kært minde.

Boombench er en del af NEXT-udstillingen under Århus Festuge. Så kom og fest med til dine egne tracks fra mobilen eller mp3-afspilleren. NEXT-udstillingen er naturligvis gratis at frekventere.

Husk også at LabConfidentials læsere får 20 procent rabat på indgang til NEXT konferencerne. Bare skriv “Ven af LabConfidential” i kommentarfeltet på tilmeldingssiden. Tilmeld dig her

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mk32DbxkvYc[/youtube]

Kan du li hvad du læser?

One thought on “NEXT 2010 – Boombench

Comments are closed.