Vuvuzelaen overtager verden 2


Verdens mest irriterende instrument er blevet en internettrend
Lyden skulle angivelig være inspireret af geder på vej til slagtning. Den umiskendelige brægen, der under VM i fodbold fylder tv-apparater verden over, er resultatet af en Sydafrikansk tradition for at blæse i plastichorn. Vuvuzelaen har fået langt mere omtale end den har fortjent, og djævelens yndlingsinstrument er så småt ved at dukke op i de danske gader. Både fysisk og virtuelt.

Der skulle naturligvis ikke gå mange dage fra VM’s første fløjt, til det var muligt at få Vuvuzela til både iPhone og Android. Man kan dermed bringe den charmerende lyd med til alt fra royale bryllupper til Serie 6 kampe, der trænger til et ekstra pift med stemningshornet. Og det stopper ikke her. Det stærkt ærgerlige “instrument”, der vel nok har flere modstandere end fans, er hastigt på vej til at blive et regulært internetfænomen.

Udover de selvfølgelig apps, der jo måtte komme, svømmer nettet efterhånden over i vuvuzelarelateret underholdning. På den britiske hjemmeside Vuvuzela Time kan man forsøde sin internetsurfing med herlig underlægningsmusik. Alt man skal gøre er, at indtaste adressen på den hjemmeside man ønsker at besøge. Herefter bliver man taget til siden, nu med en lille vuvuzelablæsende mand i nederste venstre hjørne. I en tid hvor URL-forkortere bliver stadig mere populære, er det nærliggende, at vuvuzelarolling, bliver det nye Rickrolling.

Men vent, der er mere! Hvad med et spil Vuvuzela Hero? Den indlysende opfølger til storsællerten Guitar Hero. Eller måske opsamlingsalbummet “NOW That’s what I call Vuvuzela“? Har man en stærk psyke kan man prøve kræfter med vuvuzelaudholdenhedsspillet.

Som man kunne forvente synes Hitler i øvrigt heller ikke om plastichornet…
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z-Ln_rqPpPk[/youtube]

Kan du li hvad du læser?

2 thoughts on “Vuvuzelaen overtager verden

Comments are closed.