Spilkonsol eller datingkanal?


Ny service laver Xbox om til et virtuelt bordel
En af de allerbedste features på Xbox 360 er muligheden for at spille mod, og med, sine venner online. Nogle af de mest populære spil spilles næsten udelukkende over Xbox Live. Men lad os nu være ærlige. Gaming forbindes, ofte ganske uretfærdigt, primært med bumsede teenagedrenge, uden et socialt liv. Måske er det i virkeligheden ikke så uretfærdigt. Hvis der ikke var bare en lille smule om snakken, ville der i hvert fald næppe være grobund for GameCrush.

Kogt helt ind til benet, er GameCrush en online spil/dating service. På hjemmesiden fyrene Players, og pigerne PlayDates. Det lugter måske lidt skummelt, men om ikke andet, så er servicen åben omkring hvad den tilbyder. Enten hyggelig chat, eller noget der er lidt frækkere. Til formålet har man valgt de velklingende navne Flirty og Dirty. Så ved man hvad man får

Priserne starter ved 6.60 dollars for ti minutters spil. Der er mulighed for at spille små flashbaserede onlinespil, som pool og sænke slagskibe. Indtil videre er der også fire populære Xbox-titler på programmet; Modern Warfare 2, Gears of War 2, Grand Theft Auto 4, og Halo 3.

Pt. er der mere end 1200 piger (primært) skrevet op på tjenesten, så man kan rende ind i lidt af hvert. De første meldinger går på, at der en rimelig skarp opdeling af piger med talent for at spille, og dem der er bedst til flirt. Den største del skulle dog bestå af piger, der bare godt kan lide at game, og som har set chancen for at blive betalt for at gøre det.

Der er ingen screeningsproces af pigerne, så man må tage chancen, og at dømme efter nogle af billederne Kotaku har fået fat i, kan det godt være noget af en chance at tage.

GameCrush har i øvrigt allerede genereret flere parodier på nettet, blandt andet denne video:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IOflZKjvpKk[/youtube]

GameCrush via IGN

Kan du li hvad du læser?