NEXT no. 6 – Web 2.0 – de triste kendsgerninger


Kendt for at være kendt på nettet

3chicks.jpg

Skamløs selvpromovering kan faktisk være en levevej. Det viste Julia Allison, Meghan Asha, to af pigerne bag Nonsociety, samt deres sidekick Krystal Kahler – internettets helt egen udgave af Paris Hilton – på NEXT her til eftermiddag. Levevejen er sikret, hvis bare man har masser af ‘followers’ på nettet. Pigernes lifecast på nonsociety.com har hver dag mange tusinde læsere.

Pigerne står også bag Too Much Information Weekly, som er et New York baseret talkshow, hvor de spreder deres meninger om dette og hint. Og deres marketing er guld værd. De tre web 2.0 stilikoner, er som revet ud af Sex & the City, bortset fra at de virker troværdige.

Firmaer står i kø for at blive associeret med Nonsociety pigerne. Deres Hemmelighed er at inddrage brugerne/læserne/seerne i historierne, fordøje deres input, og derefter give historien et nyt forsøg, derefter køre møllen igen, og på den måde gøre historierne generiske.

Man kan faktisk gøre meget selv. Blogging, lifestreaming, mikroblogging, podcast, Youtube, whatever – hvis du eller dit firma ikke selv ligger informationer der hvor folk ser det… Ja hvem gør så? Budskabet er klart – hvis du ikke er repræsenteret på Web 2.0, så skal du igang nu!

Og et lille hint – i dine videoer og blogindlæg er det vigtigt at have humor, killinger og bryster. Ikke nødvendigvis i den rækkefølge.

Julia Allison har i øvrigt både været på forsiden af Wired Magasine, og kåret som den tredjemest hadede person på nettet – indenfor samme år.

Kan du li hvad du læser?